Суддя, яка раніше дала умовний термін мажору на Infiniti з Харкова, також «відмазала» сина Авакова (ФОТО/ВІДЕО)

Два роки тому мажор стріляв в обличчя жінки та її сина

Суддя Червонозаводського суду Харкова Тетяна Янцовська дала два роки умовно Миколі Харківському, який поранив із травматичного пістолета у 2019 році двох людей.

Про це повідомляє Центр протидії корупції у Facebook.

В організації нагадали, що в листопаді 2019 року ще 14-річний Коля мав побутову суперечку, під час якої в людному місці дістав пневматичний пістолет і здійснив чотири постріли в обличчя жінки та її сина.

У результаті у жінки прострілено щоку, гайморову пазуху, в якій застрягла куля з пневмата. Жінці зробили операцію і встановили титанові пластини у гайморову пазуху.

 

Потерпілі заявили позов щодо відшкодування матеріальних витрат на лікування та моральну шкоду у розмірі 250 000 грн.

Суддя Тетяна Янцовська

Суддя Янцовська за навмисне середнє важке тілесне ушкодження дала два роки умовно.

Хоча стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 3 років. Але суддя вирішила, що Миколі не варто ізолювати від суспільства, підліток як підліток.

 

А замість 250 000 грн — суддя присудила не повні 8 000 грн компенсації за лікування та 15 000 грн моральної компенсації.

 

Смішні гроші для Колі, - йдеться у повідомленні.

У ЦПК уточнили, що йдеться про водія Infinity, який влаштував смертельну ДТП у Харкові.

Вже 16-річний Коля зрозумів, що можна дивувати по повній програмі.

 

Сідає за кермо Infiniti, викладає в соцмережі, як зухвало порушує правила дорожнього руху, хизується, що може від усього відкупитися, що поліцейські коштують 100-200 доларів, - заявили в організації.

Крім цього, у ЦПК кажуть, що суддя брала участь у справі про «рюкзаки Авакова».

Ми з нею перетиналися, бо вона входила до колегії суддів, які відмазали Авакова сина в історії з рюкзаками.

 

Саме Янцовська з колегами посміялася суспільству в обличчя і визнала винним не сина Авакова, а померлу особу та цапа-відбувайла, який сплатив штраф і вже відбув покарання, — розповіли в ЦПК.

Суддя Янцовська до окупації Донбасу працювала у міському суді Красного Луча Луганської області. Після Революції Гідності її перевели до харківського суду.

Нагадаємо, близько 20:40 у вівторок, 26 жовтня, у Харкові зіткнулися Chevrolet Aveo та Infiniti, який їхав на червоне світло та за кермом якого був 16-річний підліток. Водій Aveo помер на місці, трьох пасажирів Infiniti — двох 19-річних молодих людей і 16-річну дівчину — доправили до лікарні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень