На кордоні з Польщею розпочав роботу новий пункт пропуску. Є одне але…

Хто може скористатися, розповіли у Державній прикордонній службі України

Фото Держприкордонслужби України

13 лютого 2023 року на кордоні з Республікою Польща розпочато пропуск транспорту на місці майбутнього пункту пропуску Нижанковичі - Мальховіце.

Як повідомляє Держприкордонслужба України:

Тут розпочато цілодобовий пропуск в обох напрямках вантажівок з допустимою максимальною вагою понад 7,5 тонн, БЕЗ ВАНТАЖУ. Більшу кількість транспорту пропущено на виїзд з України.

Прикордонники звертають увагу, що кордон тут не можуть перетинати порожні цистерни, що призначені для перевезення небезпечних вантажів.

За першу добу 32 вантажівки перетнули кордон у місці запланованого пункту Нижанковичі – Мальховіце, що знаходиться на Львівщині, південніше ПП «Шегині - Медика».

Будівництво ПП Нижанковичі-Мальховіце

Його будівництво розпочалося у червні 2022 року і має бути завершеним до 2024 року. Проєкт фінансується за польські кредитні кошти в межах міжурядової угоди між Україною та Польщею. Його вартість – близько 1, 5 млн євро.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень