На цей раз по-багатому: які шпалери купувати у 2023 році

Тренди інтер’єрних рішень

Знавці запевняють, що успіх ремонту на 70% залежить від вдало підібраних шпалер. На диво цього року на піку популярності буде максималізм – багаті малюнки, складний декор й насичені кольори. Чимало пропозицій щодо поєднання світлих і темних кольорів, які надаватимуть простору глибини. 

Геометрія 

Не тільки чіткі лінії, але й абстрактні малюнки: смужки, горошок, прямокутники й трикутники. Для візуального збільшення простору краще обирати шпалери з горизонтальними лініями. Якщо у кімнаті бракує висоти, то робіть ставку на малюнки вертикальні. Великий орнамент навпаки може зробити затишною дуже велику кімнату, а невелике приміщення зробить ще меншим. 

Природа 

Флора домінуватиме у всьому. Можна створити відчуття літа хоч посеред зими. Шпалери з листочками чи травою створюють атмосфери спокою. А якщо вони жовтих чи золотих кольорів, то додадуть тепла. 

Цього року матимуть попит шпалери з квіточками, фруктами, ягодами, тропічними рослинами та лісом. 

Фотошпалери

Тут треба знати міру й використовувати їх не у всіх кімнатах, а тільки на одну стіну. Найчастіше це стіна біля узголів'я ліжка. Найпопулярніший малюнок 2023 року:

  • абстрактний живопис
  • природа
  • монохромні панорами міст
  • східні елементи 

Золото

Цього року дизайнери додали золота не тільки на стінах, але й на стелю. Але треба грамотно їх компонувати з інтер’єром усієї кімнати, аби не перетворити приміщення на несмак.

Джерело: Главред

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень