Митрополит Онуфрій піднявся в небо й здійснив молитву проти COVID-19 над Чернівцями (ВІДЕО)

Чи може таке допомогти?

Коронавірус завойовує землю й нема на те ради.

Проте, раптом, вчені Америки заявляють, що, можливо, вакцина БЦЖ (якою завжди усіх щеплювали в Україні та СРСР) допомагає організму протидіяти COVID-19 і навіть пропонують почати щеплювати нею населення США, аби зміцнити його проти коронавірусу.

Тим часом в Україні продовжують карантин і ПЦУ обіцяє провести 13 квітня Собор, на якому визначиться:

Як святкувати Пасху і що робити людям – йти до Церкви з кошиками чи ні?

Вочевидь, таке запитання не стоїть перед УПЦ (КП).

Блаженніший Патріарх Філарет поводиться як справжній Воїн Христовий і, вочевидь, буде служити у кафедральному Володимирівському соборі (з якого його ще не вигнали) для всіх, хто туди прийде.

Можна не сумніватися, що так само вчинить й УПЦ (МП) під орудою Митрополита Онуфрія, якого вважають чи не «найсильнішим з усіх нині живих монахів світу», чия молитва «має особливу силу»

Днями Онуфрій піднявся на літаку в небо й здійснив чин молитви над Чернівцями.


Натисніть плей, щоб почути молитву та побачи Чернівці з-під хмар

Вочевидь, літак і піднесення в небо мали символізувати охоплення молитвою чим більшої території Буковини.

Але чи допомогло це? Як повідомляє сьогодні Буковинське видання 0372.ua

У Чернівецькій області вчора від коронавірусу одужала ще 1 особа – із села Їжівці Сторожинецького району. Таким чином, чернівецькі лікарі вилікували від COVID-19 вже 7 пацієнтів.
 

Загальна чисельність хворих на Буковині від першого встановленого випадку складає 90 осіб.
 

Географія поширення нових випадків: Глибока - 4, Луковиця Глибоцького району - 2, Чернівці - 1, Колінківці Хотинського району - 2, Хотин - 1, Малинці Хотинського району - 1, Вашківці Вижницького району - 1, Іспас Вижницького району - 1, Заставна - 1, Товтри Заставнівського району - 1.
 

У Чернівцях 30 березня помер літній чоловік, інфікований коронавірусом. Він звернувся до лікарів чотири дні тому із пневмонією у важкій формі. До того перебував удома та намагався самотужки впоратися з хворобою. На жаль, врятувати його не вдалося.

На відео:

Кожного дня хресний хід навколо свого села Чуньків Заставнівського району звершує благочинний Заставнівського округу митрофорний протоієрей Михаїл Сливчук з молитвою та окропленням околиць села святою водою, щоби Господь зберіг його село та весь район від епідемії.
 

Священник Михаїл зазначає, що в умовах карантину у кожного свій фронт: у священника, лікаря, посадовця, - але ціль одна.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень