Минулої доби двоє мешканців Рівненщини потерпіли від шахрайства

У рівнянина та жительки Корецького району зловмисники виманили понад 12 тисяч гривень

Про це Радіо Трек повідомила прес-офіцер Нацполіції Рівненщини, Любов Гуда. Далі пряма мова:

–  81-річний рівнянин в обідню пору після телефонного дзвінка псевдотовариша віддав аферистам тисячу гривень для термінової операції синові, який нібито потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Пенсіонер передав гроші невідомому чоловікові, на вигляд якому 30-35-років, коли той прийшов до його квартири.

Крім того, учора до правоохоронців звернулася 42-річна жителька Корецького району і повідомила про те, що на її мобільний номер надійшло повідомлення про виграний автомобіль. Шахраям жінка перерахувала на вказаний банківський рахунок 11 тисяч 350 гривень. Тож за цими фактами відкрито кримінальні проведження, а правоохоронці вкотре радять бути обачними під час спілкування із незнайомими, особливо по телефону, і не поспішати перераховувати кошти. У разі надходження сумнівної інформації, просять одразу звертатись до поліції за номером «102».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень