Напередодні у Рівному горіла квартира в дев’ятиповерхівці

Займання трапилося на сьомому поверсі в будинку на вулиці Орлова. Про це Радіо Трек у телефонній розмові розповів інспектор головного управління ДСНС у Рівненській області, Дмитро Мельник. А детальніше про те, як рятувальники ліквідовували пожежу, далі у прямій мові:

– Прибувши за вказаною адресою, вогнеборці з'ясували, що в палаючій оселі перебуває чоловік. Не гаючи часу, рятувальники в апаратах захисту органів дихання оперативно піднялися по сходовому маршу до потрібної оселі, двері якої були відчинені. У заповненому димом помешканні вогнеборці виявили господаря, який лежав на підлозі поруч із тліючим матрасом. Бійці держслужби швидко винесли чоловіка із задимленої квартири та надали йому першу домедичну допомогу. Після цього врятованого передали лікарям Швидкої медичної допомоги.

Тож рятувальники буквально за п’ять хвилин погасили пожежу та провітрили приміщення. Завдяки пильності сусідів та оперативності рятувальників квартиру і її господаря було врятовано.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень