Музею на Рівненщині подарували найвищу церковну нагороду

Музей в Острозі святкує століття

Нумізматична виставка Державний історико-культурний заповідник м.Острога отримала 13 нагород УПЦ КП. Їх закладу передав Патріарх Філарет.

Серед подарунків – найвища церковна нагорода Орден Святого Андрія Первозванного, а також Орден Христа Спасителя, три ступені ордену Святого рівноапостольного князя Володимира Великого, ордени «Святий Миколай Чудотворець», «Свята Великомучениця Варвара», «Святий Архистратиг Михаїл», два ступені ордену «Кирило та Мефодій», «Відзнака Предстоятеля» та два ступені ордену «Георгій Победоносець».

Цими високими відзнаками УПЦ КП нагороджує священнослужителів, благодійників, меценатів, парафіян, які відзначилися в розбудові Церкви Христової і жертовною діяльністю на благо православної громади. Орденом Святого Великомученика Георгія Победоносця нагороджена українська льотчиця Надія Савченко, яка мужньо бореться за свою свободу і правду в застінках російського окупанта. Відзнаками нагороджують як громадян України, так і іноземців, що дає змогу репрезентувати УПЦ КП у світовій нагородній системі.

Про це повідомили в прес-службі Рівненської обласної ради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень