Депутати хочуть, щоб проросійським режисером зайнялося СБУ

Обласні депутати звернулися до СБУ з проханням дослідити дії каналу «Святая Русь» та режисера Василя Чепразова на території Рівнещини. У його доробках містяться відеороботи, в яких закликають до повалення державницького ладу в Україні, знищення представників УПЦ КП та представників усіх національностей та віросповідань, окрім підпорядкованих Москві та росіян. Зауважимо, що зазначений вище московський діяч був присутнім й на так званій «хресній ході» яка закінчилася мітингом під стінами рівненської ОДА, яку організували представники Московського патріархату 23 грудня минулого року. Керуючись цими фактами, депутати Рівненської облради просять СБУ притягнути Василя Чепразова до кримінальної відповідальності, а розгляд справи взяти під особистий контроль начальника відомства.    

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень