У Птичі розписали будинок священника

Йдеться про оселю представника УПЦ МП

Як повідомляє сайт Рівненської єпархії УПЦ, напис Микола Сисонюк виявив під час прибирання власного подвір’я. Це – справа рук, переконаний священик, прихильників Київського Патріархату, котрі, вдаючись до таких методів, хочуть його залякати.

Родина Сисонюків стверджує – подібне відбувається не вперше. Наприклад, у п’ятницю, 11 грудня, камера на подвір’ї зафіксувала постать жінки, яка старанно посипала усе довкола пір’ям щойно обпатраної курки.

Священик запевняє, що обурюється не змістом напису, а тим, де він розміщений.

Хіба стіни приватного будинку мають слугувати платформою для патріотичних закликів?

Нагадаємо, конфлікт, справжня війна, щодо приміщення церкви у с. Птича Дубенського району триває понад рік. Більшість громади висловилася за перехід церкви під юрисдикцію УПЦ КП. Прихильники УПЦ МП - проти. Право на храм вони відстоюють у судах. Вдаються і до інших методів. Наприклад, перекриття міжнародної траси. А ось віряни УПЦ КП навіть оголосили голодування, зачинившись у храмі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень