Можуть знищити унітаз і труби: який засіб категорично не можна використовувати

Щоб потім не витрачати гроші на нову сантехніку

Прибирання санвузла – обов’язкова робота, яку необхідно виконувати регулярно. Якщо цього не робити, на стінках унітаза накопичуватиметься бруд і вапняний наліт. Відмити його потім буде дуже складно.

Тож, починаючи прибирання, варто знати, які засоби можна використовувати, а які – краще минати стороною. Допомогли сформувати перелік шкідливих засобів сантехніки, які першими бачать шкоду від сумнівних продуктів.

Перелік шкідливих засобів для унітаза:

  • Таблетки відбілювача

Туалетна щітка та миючий засіб є набагато кращим способом очищення вашого туалету, ніж кинути туди таблетку відбілювача. Ваші туалетні труби, через довгу дію хімічних засобів, згодом почнуть просто протікати і ваш туалет не змиватиметься належним чином. Також ці засоби можуть навіть пошкодити покриття унітаза.

  • Сильні хімікати

Якщо у вас старі труби, варто бути дуже обережним. Не варто застосовувати сильні хімікати для розблокування каналізації. Це принесе більше шкоди, ніж користі. Ці сильні хімікати просто «проїдають старі труб».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень