Тільки нашкодить вашій шкірі: якою косметикою не можна користуватися взимку?

В цей період шкіра потребує особливого догляду

Тонік

В холодну пору року, коли шкіра швидко подразнюється, потрібно уникати тоніків із високим вмістом спирту. Все тому, що вони сушать шкіру.

З часом такі засоби можуть послабити природний бар’єр шкіри та зробити його більш вразливим до факторів зовнішнього середовища.

Маски

Маски для обличчя теж можуть нашкодити шкірі у холодну пору року. Якщо ви полюбляєте глиняні маски, використовуйте їх рідше або взагалі не робіть цього взимку.

Скраб

Скрабами можна користуватись взимку, але робити це потрібно обережно. Все тому, що надмірне відлущування може пошкодити шкірний бар’єр.

Пудра

Якщо у вас суха шкіра, то пудра буде лише ще більше підсушувати шкіру. Якщо ж ваше обличчя схильне до жирного блиску, нанесіть пудру легкими рухами, щоб закріпити макіяж.

Очі

Експерти радять для макіяжу очей використовувати більш стійкі продукти, а саме водостійкі туші. Ідеальний варіант - термотуш, яка змивається тільки теплою водою.

Губи

Взимку догляд за губами особливо важливий. Варто відмовитися від блиску, адже в ньому багато вологи, яка погано виглядає за низьких температур. Найкращий варіант - кремові гігієнічні помади.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень