Руду бестію, що танцювала біля мототреку, в ефірі РТ запросили на спідвей (ФОТО/АУДІО)

Вже цієї неділі у Рівному закриватимуть сезон

Цієї неділі на рівненському мототреці завершуватимуть ювілейний спідвейний сезон. Очільник «Клубу вболівальників Рівненського спідвею» Сергій Головня в ефірі «Радіо Трек» запрошував вболівальників на гонку. А ще зазначив, що клуб цього року відзначає п’ятиріччя:

- Як в радянські часи казали – перша п’ятирічка (сміється – авт.). Проведення Фіналу Чемпіонату Європи, що відбувся у серпня цього року, свідчить про те, що наша «п’ятирічка» вдалася.

До слова, на фіналі вболівальники могли почути новий спідвейни гімн від Максима Коломиса. У неділю – можна буде почути гімн знову. У соціальних мережах активно слухають гімн, і по-різному відгукуються про пісню, каже Сергій Головня.

- Наші цілі досягнуті. Сім гонок за сезон провели у Рівному. Ми приймали багатьох гостей з-за кордону та іменитих гонщиків. Змагання проводили на високому рівні. Влітку відкрили пам’ятний знак спідвеїсту, малу архітектурну форму «Я люблю спідвей», - каже Сергій Головня.

Ведучий ранкового «ТаТиШоу» Андрій Осташ додає:

- Багатьох ця скульптура надихає. Симпатичні дівчата навіть на дорожніх знаках, біля мототреку, починають танцювати (сміється - авт.)

Головня відповідає:

- О так, це додаткова реклама для нашого улюбленого спорту.

Наталка Панфілова:

- Тобто ця дівчина піде на змагання зі спідвею, у неділю, безкоштовно?

- Сергій Головня:

- Обов’язково.

- Але вона буде по трубі залазити на мототрек, – каже Осташ… (4 хвилина розмови – авт.)

Повертаючись до теми «Кубка» Сергій Головня зауважив:

- Цікавий склад учасників буде. Половина гонщиків буде представляти Україну. Андрій Карпов сьогодні має сказати, чи буде за нас їздити. В залежності від відповіді Карпова, у нас на мотореці буде 5 або 6 іноземців. В принципі п’ять гонщиків з-за кордону точно приїдуть, вони вже «підписані».

Точно буде з нами у неділю найсильніший гонщик «Локомотива» Кястас Пуоджукс, Олег Михайлов з Латвії теж буде. Станіслав Бужа буде, до речі, він раз на рік точно до нас буде приїжджати. Ще два гонщика – Екстраліги команди «Спарта Вроцлав» Патрік Войдило. Думаю зіркою турніру стане дворазовий чемпіон Польщі серед юніорів Данієль Качмарек.

Сергій Головня зберіг інтригу.

Не озвучив перелік змагань, які проводитимуть на рівненському мототреці у 2020 році.

Втім, не виключив, що розповість про це у неділю, 29 вересня.

«Кубок закриття сезону» стартуватиме о 16 годині.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень