Монетизовані пільги «застрягли» в Ощадбанку

Люди домагаються виплат, а у банку розводять руками

Коли саме українці отримають невикористані залишки монетизованих пільг й досі не відомо. Один з клієнтів Ощадбанку запевняє, що кошти банк утримує навмисно. Клієнт попросив конкретніше зорієнтувати людей щодо дати перерахування зекономлених пільг монетизації.

Ви відповідаєте, що протягом липня, але того року ви хоч приблизно говорили 10 липня. Чому ви не можете відповісти з якого числа почнеться виплата, ані на гарячій лінії, ані тут немає жодної конкретики. Люди на щось розраховують у цей важкий час, а у вас стандартна відповідь. Куди звертатись, якщо ви нічого не знаєте?, – запитує клієнт.

Також він зазначив, що кошти банк вже давно отримав і згідно із законом мав перерахувати їх у червні.

Ми б повідомили точніший строк, якби це було можливо. Кошти будуть зараховані протягом поточного місяця, – відповів представник Ощадбанку.

У червні банк сформував реєстри залишків пільг на рахунках та відправив на погодження до Мінсоцполітики. Після обробки реєстрів та підтвердження відомством, банк розпочне відповідні виплати.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень