Молодіжний проєкт з Рівненщини переміг у Всеукраїнському конкурсі

Таким чином залучають молодь до цікавих і корисних починань

Проєкт-квест «Формування велокультури у Клеванській громаді» став переможцем у Всеукраїнському конкурсі «Успішні бібліотечні програми для молоді».

Ініціатива зайняла перше місце у номінації «Подія року».

«Автором проєкту є громадська організація «Центр ініціатив «Віадук». Торік вони вибороли співфінансування з обласного бюджету на реалізацію власної ініціативи.

Мета квесту – популяризація велокультури серед мешканців Клеванської громади, підвищення власної безпеки під час руху велосипедом, поширення інформації щодо важливості використання велосипедного транспорту у повсякденному житті задля покращення здоров’я.

До участі у проєкті долучилося близько півсотні велосипедистів. Вони подолали близько 8 км, розповіла начальниця відділу у справах молоді управління молоді і спорту Рівненської ОДА Наталія Чигир.

Працівники публічної бібліотеки Клеванської селищної ради активно долучилися до реалізації проєкту.

Сама установа стала однією з локацій під час велоквесту.

Працівники книгозбірні були координаторами, волонтерами, екскурсоводами для учасників велоквесту. Також вони долучилися до розповсюдження рекламних буклетів на території Клеванської громади серед відділів бібліотек, її філій та найбільш відвідуваних місць. Окрім того, надавали консультації зацікавленим взяти участь у велоквесті.

Довідка

Цього року з обласного бюджету будуть профінансовані 10 проєктів від 9 молодіжних громадських організацій на загальну суму 340 тис. грн. Вони передбачають залучити молодь до цікавих і корисних починань.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: конкурс
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень