Журналіст з Рівного просить підтримати конкурс для школярів

Він його заснував 10 років тому

Редактор видавчниого дому "ОГО", викладач Острозької академії Віталій Голубєв на сайті "Велика ідея" збирає кошти на конкурс учнівських робіт "Я - журналіст!". Цей конкурс, який виявляє і підтримує здібних до журналістики старшокласників, він започаткував як регіональний. Але згодом він вже став всеукраїнським. До участі в конкурсі долучилися в тому числі і діти зі східних областей України.

Навіщо потрібні кошти на конкурс - Віталій Голубєв розповів у Фейсбуку:  

Ми просимо підтримки на Спільнокошті, щоб гідно нагородити не лише дітей-переможців, а й їхніх вчителів. А також оплатити дорогу на нагородження до Києва і назад всім переможцям. Передусім - дітям з Донбасу. А кожен третій учасник конкурсу - саме з Донецької і Луганської областей. Для багатьох із них саме нагородження переможців конкурсу "Я - журналіст!" стає першою в житті нагодою відвідати столицю України.

Так готували подарунки для школярів у попередніх роках

А на сайті "Велика ідея" організатор конкурсу додав:

Також кошти потрібні нам на оплату роботи членів оргкомітету (їхня ділянка відповідальності – це тисячі листів і дзвінків: до закладів і відділів освіти, конкурсантів, батьків, педагогів тощо) і членів журі (адже з кожним роком кількість конкурсних робіт зростає, торік їх, приміром, було 850, і нам усе важче переконати досвідчених професіоналів у сфері медіа безкоштовно перевіряти величезний обсяг робіт).

 

Крім того, кошти потрібні на фото- і відеозйомку, адже незабутні миттєвості перебування обдарованих учнів у столиці України важливо і потрібно закарбувати на добру згадку.

Віталій Голубєв (крайній праворуч) нагороджує переможців конкурсу

Поки що на "Спільнокошті" конкурсу вдалося зібрати 5945 гривень. А ще потрібно 49 000 гривень. 

Віталій Голубєв пояснив, як конкурс можна підтримати:

Друзі, перейшовши за посиланням, ви можете підтримати проведення конкурсу одним кліком - переказавши зі своєї картки будь-яку суму, навіть 1 (одну) гривню. Це займе хвилину-дві. Хтось дасть гривню, хтось - 10, хтось - 100. Так і назбираємо потрібну суму. Якщо не назбираємо - Спільнокошт просто поверне пожертви тим, хто їх зробив (неанонімно).

Збір коштів триватиме ще майже два місяці. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень