Модні джинси весни та як їх носити (ФОТО)

Кольорові, рвані й джинси-труби

Джинси-труби

Широкі й прямі джинси по всій довжині - це справді доволі класична модель. Найпопулярніші моделі темно-синього кольору. Оригінально будуть виглядати з блузою з об’ємними рукавами, трохи етно додасть стильна вишиванка, а романтики – крислатий капелюх.

Виварений колір та необроблені краї

Це найкращий варіант для прогулянок, кафе чи посиденьок з друзями. Необроблені краї джинсів зроблять образ неформальним. Чудово поєднувати такі джинси з білою футболкою і кардиганом спокійного кольору.

Джинси палаццо

Від просто широких джинсів відрізняються дещо розширеним низом. Добре пасуватиме куртка-косуха (пам’ятаймо про екосвідомість). А щоб додати образу молодості – обирайте худі й улюблені кросівки.

Кольорові джинси

З настанням першого тепла точно захочеться додати кольору й в одязі. Обираймо яскраві коралові джинси зі світлим взуттям. Або зверніть увагу на колір 2022 very perri. До таких джинсів можна підібрати піджак, а для теплішої погоди й просто блузку.

Джинси кльош

Їх просто обожнюють у світі моди, адже вони вдало підкреслюють практично будь-яку фігуру. Під такі джинси добре обирати взуття на підборах, це зробить ніжки стрункішими та довшими.

Серед актуальних цього сезону також джинси скінні (так, вони зручні, тому розпрощатися з ними попри старання дизайнерів – не вдалося), а також укорочені джинси прямого крою з високою посадкою.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень