Як обрати ідеальні джинси

За розміром і посадкою

Нині джинси не просто надзвичайні популярний, а скоріше навіть обов’язковий елемент гардеробу.

Різноманітність моделей, безсумнівно, велика заслуга сьогоднішньої моди. Однак не кожен фасон відповідає усім типам фігури.

Якщо з чоловіками все відносно зрозуміло: які б тенденції не панували, їх вибір багато в чому консервативний, то з жінками все набагато серйозніше.

Як вибрати розмір джинсів

Підібрати розмір джинсів – не найскладніша задача, але і тут існують нюанси, без знання яких можна легко помилитися, а потім – не знати, що робити з непотрібною парою джинсів.

Перш за все, потрібно знати, що денім - це натуральний матеріал, схильний до трансформації при використанні: він сідає після прання і швидко розтягується при носінні.

Найчастіше розміри джинсів вказують двома параметрами: «W» - обхват талії та «L» - довжина штанини по внутрішньому шву.

Щоб правильно вибрати розмір, джинси повинні збігатися по обох параметрах, однак особливо уважно треба підбирати «L» при виборі кльошу. Деякі моделі цього типу буде не так просто вкоротити у разі помилки.

Як вибрати джинси за типом фігури

Джинси – самостійна і дуже популярна частина гардеробу, але при виборі кольорів і фасонів підпорядковується загальним правилам.

Тип фігури «Яблуко»

Цей тип характеризує округла форма тіла, стрункі ніжки і слабо виражена талія. Основна мета - виділити талію і підкреслити стрункість ніжок. У цьому допоможуть:

✅ Прямі моделі джинсів з невеликим кльошем від коліна.

✅ Широкі або прямі класичні.

Тип фігури «Груша»

Статура жінок з такою фігурою характеризується стегнами, які на перший погляд ширші за плечі. Основне завдання - домогтися ідеального балансу у пропорціях, тобто врівноважити верх і низ. Підійдуть такі моделі джинсів:

Прямого крою, трохи стягуючі стегна, із середньою висотою талії.

✅ Бойфренди, які мають середню посадку.

✅ Джинси за формою, яка має низьку посадку.

✅ Кльош від коліна з середньою посадкою.

Фігура за формою пісочного годинника

Жіночний тип «пісочний годинник» характеризується тонкою лінією талії, приблизно однаковою шириною плечей і стегон та розкішним бюстом. Статура ідеальна, тому сміливо можна носити:

✅ Skinny Fit з завищеною талією.

✅ Супер вузькі Slim Fit з високою талією.

✅ Кльош, талія якого висока, починаючи з коліна.

✅ Джинси, які мають середню або низьку посадку.

Фігура за формою прямокутника

Для цього типу характерні однакові за шириною стегна і плечі та відсутність вираженої лінії талії. Прямокутний тип фігури зустрічається у більшості дівчат і вони можуть дозволити собі практично всі моделі: обтислі Skinny, класичні прямі, розкльошені та стильні бойфренди.

Вибираючи джинси, слід звернути увагу на посадку. Краще вибрати із завищеною або низькою посадкою, відмовитися від класичної чи занадто заниженої лінії талії - це додасть фігурі жіночності.

Фасони джинсів

Curve – ці джинси підійдуть дівчатам з великою різницею між обсягом талії і стегон.

Demi Curve – ідеальні для фігури з помірними вигинами, підкреслює талію, при цьому згладжуючи форми.

Bold Curve – розрахована для дівчат з явно вираженими вигинами тіла (широкі стегна і вузька талія).

Push-up – це фасон джинсів, завдяки особливому крою і спеціальним вставкам якого сідниці здаються більш підтягнутими.

Поради

Щоб правильно підібрати джинси, потрібно пам’ятати про такі правила:

❗ Світлі відтінки повнять, а темні навпаки.

❗ Вертикальні смуги збільшують сприйняття довжини ніг, горизонтальні - зменшують і роблять товстішими ноги. Однак цей же спосіб можна застосовувати для відволікання уваги від проблемних місць у верхній частині тулуба.

❗ Укороченими можуть бути практично будь-які фасони, крім кльошу. Цей тип повинен закривати взуття, навіть якщо воно на шпильці.

❗ Поєднання високої талії, Skinny і каблука зробить ноги візуально довшими.

❗ Низька талія виглядає дуже сексуально, але тільки для дівчат з довгими ногами. Коротконогих і невисоких такий фасон зробить ще меншими.

Кольори

Коли джинси з’явилися, у них був єдиний колір - індиго.

Згодом виробники, змагаючись в оригінальності, запропонували величезний вибір кольорів. Одного «блакитного» можна нарахувати сотні відтінків: від витертих майже до білизни до темно-синього.

Другі за популярністю - чорні джинси. Втім, для любителів оригінальних стилів у продажу є яскравіші кольори: жовті, червоні, зелені та безліч інших.

Джерело – «Цинічний Львів»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень