Які джинси будуть в моді цієї осені (ФОТО)

Проаналізували експерти Vogue Україна

Готуй сани з літа! Час придивитися до трендів майбутнього сезону. Vogue Україна пропонує почати з базових та універсальних речей у гардеробі — джинсів. У сезоні осінь-зима 2020/2021 дизайнери підготували безліч цікавих моделей, серед яких чільну позицію займають широкі джинси, варіанти, що складаються з декількох відтінків деніму, класичні прямі, декоровані всілякими візерунками та укорочені моделі з відворотами.

Широкі

У новому сезоні осінь-зима 2020/2021 вся увага буде прикута до широких джинсів вільного крою. Тренд, який з'явився ще рік тому в колекціях брендів, стрімко набрав обертів. Chloe додали джинсам кльош екстраобсягу в стегнах, Christian Dior показали варіанти вільного крою, ніби вимиті після прання, а Halpern представили сині елегантні пари, які підходять для корпоративного дрес-коду.

Печворк

Якщо ви не впевнені у виборі відтінку джинсів, то цієї осені проблема буде вирішена. Дизайнери пропонують вибирати джинси, що складаються з декількох різнокольорових шматочків тканини — від блідо-блакитного до темно-синього деніму. Так, Tom Ford зробили ставку на широкі пари з необробленими краями, Versace, навпаки, пропонують елегантні моделі з чіткими вертикальними смугами. Не залишилися осторонь і українські бренди - KSENIASCHAIDER показали свої фірмові джинси кльош, виконані технікою "печворк".

Прямі

Дівчатам, які не звикли до сміливих експериментів, варто придивитися до прямих джинсів. Цієї осені вони не втрачають актуальності. Прямі джинси, обожнювала носити Сінді Кроуфорд в 1990-х роках.

З відворотами

На модну арену знову повертаються укорочені джинси з відворотами. В осінньо-зимових колекціях дизайнерів можна знайти пари на будь-який смак і колір — від класичного до доволі сміливих сучасних рішень. Є варіанти з контрастними відворотами. Такі джинси пропонують комбінувати зі светрами й ботильйонами з квадратним мисом.



Принти

Є й приємні новини для шанувальниць незвичайних моделей. У сезоні осінь-зима 2020/2021 буде в тренді денім, прикрашений різноманітними візерунками та фантазійним розписом.

Матеріали й фото Vogue Україна

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень