Елементарні помилки, яких припускаються під час прання джинсів

Важливі нюанси, які продовжать життя улюблених речей

Для того, щоб джинси прослужили довго і не втратили свою форму, варто врахувати усього 4 важливі моменти.

Перше. Більшість господинь вивертають джинси перед пранням. Однак це не все, що потрібно зробити, щоб підготувати їх до прання.

Для того, щоб джинсова тканина добре випралася необхідно сильно зім'яти джинси перед тим, як відправити їх у пральну машину.

Друге. Ніколи не періть відразу кілька пар джинсів. Найкращим вибором буде прання джинсів з відповідним за кольором одягом з якогось іншого матеріалу.

Річ у тім, що під час прання груба джинсова тканина треться одна об одну і через це можуть виникнути зайві потертості та пошкодження.

Третє. Не використовувати спеціальний порошок для збереження кольору - неправильно. Якщо користуватися звичайним порошком, то джинси втратять свій колір уже на 7 пранні.

Четверте. Досить часто джинси перуть у режимі «бавовняні тканини». Так не треба робити. Джинсова тканина — це особлива тканина. Прати її потрібно у режимі «ручне прання».

Крім того, якщо на джинсах є забруднення — їх попередньо запирають звичайним господарським милом.

За матеріалами Ukr.Media

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень