

Буде красиво і смачно
Млинці – популярна страва української кухні. Їх люблять і великі, і малі. Вони смачні і з начинкою, і просто як сольна страва. А щоб млинці виходили тонесенькими і з невеличкими дірочками, треба приготувати правильне тісто. Якщо неправильно чергувати компоненти, які потрібно додати, млинці можуть пригоряти й вийти грубими.
Головною умовою правильного тіста є температура продуктів. Яйця і молоко мають бути кімнатної температури. Тож дістаньте їх за пів години до приготування з холодильника. Потім змішайте яйця з цукром, сіллю та олією, додайте у суміш молоко.
Потім невеликими порціями засипте борошно, ретельно розмішуючи, щоб не було грудочок. Після цього додайте окріп. Потім дайте тісту постояти 10-15 хвилин.
Якщо у вас пательня з антипригарним покриттям, то можна смажити без додавання олії.
Джерело: pixelinform
Радіо Трек: НОВИНИ
З Польщі депортували 70 українців: усіх негайно відправили додому
Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Поплавського, в якому замість дружини – прислуга
Категорично не заходьте на цвинтар через ворота: що важливо сказати, заходячи і йдучи з кладовища?
Мобілізація в Україні: кому треба з'явитися в ТЦК навіть без повістки з 1 травня?
Здивує багатьох: як українці називали один одного 100 років тому?
У Рівному поблизу мікрорайону Південного, знайшли автомобільний номер ВК 4722 ІО Власник може звертатися за номером: +380972381545
Знайдено посвідчення УБД видане Волошину Олегу Леонідовичу, забрати можна в КЕЧ м. Рівне. Контактний номер: +380972315064
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774