Млинці з дірочками і тонесенькі: Секрет приготування

Буде красиво і смачно

Млинці – популярна страва української кухні. Їх люблять і великі, і малі. Вони смачні і з начинкою, і просто як сольна страва. А щоб млинці виходили тонесенькими і з невеличкими дірочками, треба приготувати правильне тісто. Якщо неправильно чергувати компоненти, які потрібно додати, млинці можуть пригоряти й вийти грубими.

Інгредієнти:

  • 290 г – борошна
  • 500 мл – молока
  • 3 ст. л. – цукру
  • 4 шт. – яєць
  • 5 ст. л. – олії
  • 500 мл – окропу
  • щіпку солі

Головною умовою правильного тіста є температура продуктів. Яйця і молоко мають бути кімнатної температури. Тож дістаньте їх за пів години до приготування з холодильника. Потім змішайте яйця з цукром, сіллю та олією, додайте у суміш молоко.

Потім невеликими порціями засипте борошно, ретельно розмішуючи, щоб не було грудочок. Після цього додайте окріп. Потім дайте тісту постояти 10-15 хвилин.

Якщо у вас пательня з антипригарним покриттям, то можна смажити без додавання олії.

Смачного!

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень