Млинці з дірочками і тонесенькі: Секрет приготування

Буде красиво і смачно

Млинці – популярна страва української кухні. Їх люблять і великі, і малі. Вони смачні і з начинкою, і просто як сольна страва. А щоб млинці виходили тонесенькими і з невеличкими дірочками, треба приготувати правильне тісто. Якщо неправильно чергувати компоненти, які потрібно додати, млинці можуть пригоряти й вийти грубими.

Інгредієнти:

  • 290 г – борошна
  • 500 мл – молока
  • 3 ст. л. – цукру
  • 4 шт. – яєць
  • 5 ст. л. – олії
  • 500 мл – окропу
  • щіпку солі

Головною умовою правильного тіста є температура продуктів. Яйця і молоко мають бути кімнатної температури. Тож дістаньте їх за пів години до приготування з холодильника. Потім змішайте яйця з цукром, сіллю та олією, додайте у суміш молоко.

Потім невеликими порціями засипте борошно, ретельно розмішуючи, щоб не було грудочок. Після цього додайте окріп. Потім дайте тісту постояти 10-15 хвилин.

Якщо у вас пательня з антипригарним покриттям, то можна смажити без додавання олії.

Смачного!

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень