Буряк по-корейськи (РЕЦЕПТ)
Смачно й дуже бюджетно
Буряк – дуже корисний овоч, який багато хто недооцінює. Приготуйте буряк по цьому рецепту і він стане вашою улюбленою стравою.
Інгредієнти:
- 2-3 – червоних буряки,
- 4−5 – зубки часнику
- 50−75 мл – соняшникової олії
- 3 ст. л. – оцту 9%
- 3 ст. л. – цукру
- сіль – до смаку
- 10 – волоських горіхів
- 0,5 ч. л. – перцю чилі
- чорний мелений перець – на кінчику ножа
Суміш спецій:
- 1 ч. л. – сушеної петрушки
- 1 ч. л. – чорного духмяного перцю
- 1 ч. л. – гвоздики
- 2 ч. л. – коріандру
Буряк натріть на вузьку терку, додайте подрібнений часник, змелені горіхи, 1 ч. л. суміші приправ, сіль, цукор, оцет, олію, чилі та мелений чорний перець. Все перемішайте руками і дайте настоятися 3−5 годин в прохолодному місці.
Джерело: fakty
Радіо Трек: НОВИНИ