Д-р Петрик: Рецепт, який робить поганий холестерин рекордно низьким (ВІДЕО)

Готується за 1 хв.

Доктор Петрик є щирим патріотом України. Для воїнів ЗСУ всі його приватні консультації — безкоштовні

Михайло Володимирович Петрик це відомий київський лікар загальної практики та функціональної діагностики, який ще до війни створив YouTube-канал із понад 1 000 000 підписників.

Родзинкою саме Д-ра Петрика є ґрунтовність та посилання на найбільш визнанні джерела та дослідження. Він є зразком лікаря, який стоїть на засадах доказової медицини, але при цьому пояснює навіть найскладніші речі достатньо просто та цікаво.

При цьому він періодично посилається й на власний досвід віж фізичних занять, організації харчування, лікарських практик.

Д-р Петрик живе у Києві і знає, що таке відключення електроенергії та готування їжі на примусі. Але і під час війни він не полишає активних тренувань. Зверніть увагу на шолом велосипедиста (далі, за примусом і чайником)

Зокрема, у своєму останньому ролику Д-р Петрик повідомляє про страву, яка навіть йому – людині загалом здоровій та спортивній – дозволила радикально зменшити показник «поганого» холестерину в крові.

При тому, що це страва невибаглива та недорога, вона може дозволити багатьом зекономити чималі гроші на ліки та процедури. Як сказано в описі до самого відео:

Рецепт блюда, которое снижает холестерин, нормализует работу желудочно-кишечного тракта, укрепляет иммунитет и готовится очень быстро.

 

Экономит время и прибавляет здоровья!

Для приготування страви потрібен термос (бажано металевий) з широкою горловиною. У цьому випадку це термос на 750 г води

РЕЦЕПТ:

  • Вівсяна крупа – 150 г
  • Оливкова олія (холодного віджиму) – 2 столові ложки
  • Гарбузове насіння – 28-30 гр.
  • Волоський горіх – 28-30 гр.

Натисніть плей для перегляду відео, яке може вам реально допомогти

У коментарях під цим відео люди традиційно дякують доктору Петрику та вітають його з Новим роком:

Налия Гар

Спасибо что вы ответственно относитесь к полученным вами знаниями, и делитесь ими с нами так как хочется быть по здоровее, а времени чтобы всё так исследовать просто нет. Вы и ваша супруга прекрасные люди. Оставайтесь такими всегда. Всех вам благ.

 

Vas Mor

Ох, обычно полезная еда не вкусная, а вкусная не полезна. Чисто в этом ролике вы мне обосновали покупку термоса с большим горлышком :) Буду пробовать так готовить

 

Наталья

Спасибо большое за рекомендации! С Новым Годом! Желаю скорейшего мира над головами ,крепкого здоровья,и благополучия! В новом году интересных уроков на Вашем канале!

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень