Сало в розсолі: Ідеальна закуска на Різдво
Страва буде доречною і в будень
Сьогодні завершився піст, тож можна посмакувати чимось смачненьким та поживним. Пропонуємо вам приготувати закуску з сала, яка буде родзинкою святкового столу.
Інгредієнти:
вода – 2 л
часник,
перець горошком,
лавровий лист,
сіль – 400 г (взимку можна і 300 г)
сало – 4 кг (на 6 літрових банок).
Сало наріжте невеликими смужками. Укладіть у банки, додайте часник, перець та лавровий лист. Приготуйте маринад. До води додайте сіль і закип’ятіть. Цим розсолом залийте сало і стерилізуйте банки 2 години в невеликому вогні. Потім закатайте банки.
Смачного!
Радіо Трек: НОВИНИ