Ваші сирники й запіканки виходять гумові? Відомо, що псує страву

Не забувайте про пропорції

Сирники та запіканки – популярні страви на сніданок. Проте не всі вміють готувати їх. Досвідчені господині кажуть, що причиною того, що страва виходить гумова, є яйця. А точніше їхня кількість.

Варто пам’ятати таку пропорцію: 1 яйце на 250 г сиру.

А коли ви готуєте запіканку, не полінуйтеся відокремити жовтки від білків і збити все окремо. Збиті білки треба додавати у тісто останніми й обережно перемішувати. Тоді запіканка вийде пишною і не опаде.

Спробуйте дотриматися цих рекомендацій і ваші страви будуть досконалими. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень