Ваші сирники й запіканки виходять гумові? Відомо, що псує страву

Не забувайте про пропорції

Сирники та запіканки – популярні страви на сніданок. Проте не всі вміють готувати їх. Досвідчені господині кажуть, що причиною того, що страва виходить гумова, є яйця. А точніше їхня кількість.

Варто пам’ятати таку пропорцію: 1 яйце на 250 г сиру.

А коли ви готуєте запіканку, не полінуйтеся відокремити жовтки від білків і збити все окремо. Збиті білки треба додавати у тісто останніми й обережно перемішувати. Тоді запіканка вийде пишною і не опаде.

Спробуйте дотриматися цих рекомендацій і ваші страви будуть досконалими. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення учасника бойових дій

У Рівному на зупинці 12 школа, знайшли посвідчення учасника бойових дій. Документ виданий, на ім'я Рогожніков Віктор Петрович. За деталями звертайтесь за номером: 099 92 60 612

У Рівному знайшли техпаспорт на прізвище Поліщук

У Рівному 1 листопада знайдено техпаспорт, в районі масив Київський. Документ виданий, на ім'я Поліщук Наталія Володимирівна. За деталями звертайтесь за номером: 096 118 5225

У Рівному знайшли посвідчення водія та документи

У Рівному на автовокзалі на вулиці Київській знайшли посвідчення водія і техпаспорти, на ім'я Валерія Володимировича Смикало. За деталями звертайтесь за номером: 067 64 57 603

Більше оголошень