Ваші сирники й запіканки виходять гумові? Відомо, що псує страву

Не забувайте про пропорції

Сирники та запіканки – популярні страви на сніданок. Проте не всі вміють готувати їх. Досвідчені господині кажуть, що причиною того, що страва виходить гумова, є яйця. А точніше їхня кількість.

Варто пам’ятати таку пропорцію: 1 яйце на 250 г сиру.

А коли ви готуєте запіканку, не полінуйтеся відокремити жовтки від білків і збити все окремо. Збиті білки треба додавати у тісто останніми й обережно перемішувати. Тоді запіканка вийде пишною і не опаде.

Спробуйте дотриматися цих рекомендацій і ваші страви будуть досконалими. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублене службове посвідчення прокурора

Загублене службове посвідчення прокурора видане на імʼя Ваколюк Юлії Олександрівни. Прошу вважати недійсним.

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

Більше оголошень