Місто щасливих людей: у Рівному стартує тиждень інновацій

Щодня протягом наступного тижня успішні підприємці розповідатимуть, як «прокачати» місто

У Рівному вперше проведуть дні інновацій - RIVNE INNOVATIONS DAYS. Щодня з 27 травня по 2 червня у місті проведуть заходи присвяченні інноваціям, технологіям та підприємництву. Про це на своїй сторінці у Faceebook повідомив заступник міського голови Віталій Герман:

Щоб бути щасливими, потрібно бути відповідальними і брати в свої руки відповідальність за своє місто, робити його таким, яким ви хотіли б, щоб воно було і тоді його мешканці будуть щасливішими.

Заступник міського голови Рівного Віталій Герман

Найуспішніші IT-фірми, учасники рівненського кластеру, вирішили поділитись власними напрацюваннями в розбудові комфортного та, головне, сучасного інноваційного міста. 

 

Вже з понеділка, 27 травня, в креативному просторі «Майстерня Міста» на слухачів чекають щоденні захопливі доповіді відомих спікерів, нетворкінги, знайомства та обміном досвідом між учасниками, компаніями та ІТ-фахівцями, - йдеться у повідомленні.

Перший захід відбудеться уже завтра о 18:00 (триватиме до 21:00). Місце проведення - «Майстерня міста», що вул. Лермонтова, 6.

Так, у понеділок для рівнян влаштують «Start Up Day» на якому виступлять одразу двоє яскравих спікерів - Олександр Залевський та Василь Станіславчук.

Під час заходу організатори планують провести дискусію, чи можливо у Рівному робити глобальні проекти, як розвивати екосистему стартапів у місті тощо.

Участь у заході (за умови реєстрації) - безкоштовна.

Організовують захід Rivne IT Cluster спільно з Управлінням з питань стратегічного розвитку та інвестицій.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень