Міський голова Рівного «умив руки» від ринку «Моріон». Але не від Будинку побуту

Хоча підприємці з ринку "Моріон" нині ходять на кожну сесію міськради

Будинок побуту

Представник підприємців виступає щоразу з довгими промовами, сповненими епітетів і порівнянь, однак з них ніколи нічого незрозуміло присутнім у сесійній залі. Тож їх просто заслуховують і ніяких рішень з приводу не приймають. Так було і на останній сесії міськради. Хоча суть проблеми на «Моріоні» – конфлікт між підприємцями і власниками ринку, незгода з розміром плати за торгове місце тощо.

Міський голова Рівного Володимир Хомко говорить, що підприємці на сесії ходять дарма, бо ніхто у їхній конфлікт не втручатиметься:

Та ніхто не буде у це втручатися, у їхній конфлікт. Є власник «Моріону». І хай вирішують питання в судах.

 

Більше того, я наступного разу буду наполягати на тому, щоб Будинок побуту продати, обов’язково продати на торгах, на конкурсних умовах тому, хто більше дасть коштів. Виторгувати хороші гроші й забути про них, про проблему. І хай собі там що хочуть роблять. Це їхні проблеми.

За словами міського голови, нині Будинок побуту, що на вулиці Шевченка, 3 поруч з центральним продуктовим ринком, перебуває в оренді МПП «Моріон». У квітні цього року міська рада термін оренди цього приміщення продовжила «Моріону» до 2021 року. Яка проблема нині з орендою цього приміщення, розповів Володимир Хомко:

Оскільки ми прописали їм максимальну суму в рік, яку вони можуть потратити на ремонт, то вони не можуть потратити достатньої кількості грошей на хороший ремонт. Бо якщо ми дамо їм дозвіл трішки більше витратити, це буде розцінене як невід'ємне поліпшення і вони зможуть його викупити. Ми цього не хочемо. Тому поставили їх на "розтяжку": з одного боку сваримо, що вони нормально не ремонтують, а з другого - навмисно не даємо їм потратити достатню кількість коштів.

 

Тому єдиний вихід із цієї ситуації – продати Будинок побуту на торгах тому, хто більше дасть грошей. Адже це - привабливе приміщення.  

Стежте за нашими новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень