Міським депутатам хочуть створити «політичний ЦНАП»

«Громадський центр Рівнеради» створять у приміщенні, відомому рівнянам як «Обнова»

Такий центр планують створити вже до кінця 2017 року для представників місцевих організацій політичних партій та організацій громадянського суспільства Рівного. Таку ідею презентував секретар міськради Сергій Паладійчук.

Ідею створення такого проекту підтримали депутати та підписали спеціальний меморандум щодо співпраці міськради, місцевих осередків політичних партій та громадських оаргнізацій.

Місцеві обранці відзначали, що центр справді доцільно буде розташувати у приміщенні Рівнеради.

Отож, не виключено, що центр з’явиться на першому поверсі приміщення рівненської міської ради, де нині розташувалася аптека. За словами Паладійчука, орендарі готові звільнити переший поверх під такий центр.

Варто зауважити, що якщо такий проект реалізують, то він стане першим в Україні. Про це повідомив очільник представництва ГО «Об'єднання «САМОПОМІЧ» в Рівненській області Ігор Ковалець. Він також запропонував долучити до такого центру і журналістів.

Якщо Рівне все таки створить подібний центр, то наше місто стане першим в Україні. Таким чином місто покаже приклад відкритої співпраці органів влади із громадськими активістами, які не представлені у владі. Цей тандем допоможе вирішувати проблеми міста. Сюди треба запросити і журналістів, аби вони швидко висвітлювали актуальні проблеми.

У перспективі у цьому центрі рівняни зможуть знайти і своїх депутатів, і громадських активістів, і навіть юриста. До слова, є пропозиція залучити у центр юриста із Рівнеради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень