Працівники ПДМ, ПТУ та вихователі: кому можуть підняти зарплату з квітня (+ РОЗРАХУНКИ)

Принаймні, таке питання винесуть на засідання сесії Рівнеради

Нагадаємо, з 1 січня мінімальна заробітна плата зросла у працівників освіти до 3 200 гривень. Втім, для працівників дошкільної та міжшкільної освіти зарплата повинна збільшитися лише з першого вересня. Тож аби зменшити прогалину між окладами, депутати пропонують збільшити зарплати уже з квітня.

Зокрема, з такою пропозицією до х обранців звернувся керівник управління освіти Рівнеради Василь Харковець. Для того, аби закрити цю різницю, з місцевого бюджету потрібно виділити 10 мільйонів гривень. Він розповів, які саме працівники освіти Рівного потребують підвищення:

Це ЗОШ, які є в навчальних комплексах - дошкільні навчальні групи, це позашкільна навчальна освіта: працівники педагогічні ПДМу, Навчально-виробничий комбінат і Центр творчості учнів, дошкільні навчальні заклади, починаючи від керівників, закінчуючи вихователями

Також до цього переліку увійде і фінансування ПТУ. Тож питання про підвищення заробітних плат розглядатиме вже найближче засідання сесії Рівнеради.

Також додаємо розрахунки, згідно яких підвищуватимуться тарифні оклади працівників освіти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень