Мільйон доларів – за посаду начальника Нацполіції Рівненщини: у хабарництві підозрюють двох мешканців області (ФОТО)

За задумом, новий керівник мав не перешкоджати незаконному видобутку бурштину

Фото: Офіс Генпрокурора

За фактом пропозиції надання неправомірної вигоди службовій особі, вчиненої за попередньою змовою групою осіб, двом особам повідомлено про підозру. Про це повідомляє пресслужба офісу генпрокурора.

За даними слідства, колишній співробітник органів внутрішніх справ, який не пройшов атестацію, в одному з кабінетів Міністерства внутрішніх справ разом зі спільником запропонували службовій особі Департаменту кадрового забезпечення Нацполіції України 1 млн доларів США за призначення начальником Головного управління Нацполіції в Рівненській області.

Зокрема, за ці кошти експравоохоронець розраховував на сприяння в успішному проходженні конкурсу на вакантну посаду, подальше поновлення на роботі та внесення голові Нацполіції України рекомендації щодо призначення його на посаду начальника поліції Рівненщини.

Правоохоронці одночасно провели ряд обшуків у домоволодіннях і транспортних засобах викритих осіб.

Фото: Офіс Генпрокурора

Чоловіки причетні до незаконного видобутку бурштину, повідомляє поліція. 

А новий керінвик мав забезпечувати невтручання та лояльність правоохоронців до протиправної діяльності «чорних» копачів.

Досудове розслідування триває, проводяться першочергові слідчі дії та вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень