«Ми розлучені. Це було моє рішення». Відверте зізнання Зеленської

В її гаджетах більше немає соцмереж

Перша леді України Олена Зеленська розповіла, чи читає коментарі. Днями вийшло її інтерв’ю на YouTube-каналі. Вона каже, що більше не переглядає, що пишуть у соцмережах.

- Ми розлучені із соціальними мережами. Це було моє рішення, – пожартувала Зеленська.

На уточнювальне запитання, чи сталося це через аб'юз, вона відповіла ствердно.

- Там багато аб'юзерів. І кібербулінг – усе це було. І все це я зустріла, коли почалася передвиборча кампанія, – розповіла вона.

 

– Я раптом побачила, що я чудовисько. Весь час ти живеш із відчуттям того, що ти нормальна людина, у тебе є друзі, ти нікого в житті не ображав, ти не злочинець, у тебе є моральні принципи. І тут раптом виявляється, що в багатьох інше враження про тебе. Мені було складно, але якось трималася.

За словами Зеленської, після повномасштабного вторгнення РФ в Україну вона з міркувань безпеки змушена була відмовитися від появи у соцмережах.

- І телефони, і ноутбук було вимкнено – усе залишилося вдома. І той номер телефону взагалі більше не працює.

Але зараз я повинна вести соцмережі.

 

З'явилися знову гаджети. І тут я вже себе обмежила. Я тільки пишу й не читаю. Ну, тобто я затверджую або пишу пости, вони виходять, а в моїх гаджетах соцмереж узагалі немає.

 

Коли мені потрібно щось дізнатися, я прошу, щоб мені зробили скріншоти, або переслали якісь матеріали. І це легше. Тобто інформаційна гігієна – вона прийшла сама собою.

Джерело: gordonua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень