Мешканця Рівненської області, який хотів стати терористом, звільнили від кримінальної відповідальності

Він зізнався про свої наміри правоохоронцям

26-річний мешканець Сарненського району мав намір вступити до складу одного із незаконних збройних формувань так званих «ДНР» та «ЛНР». У серпні минулого року він телефонував керівникам окремої механізованої бригади терористичної організації та одержав інформацію щодо вступу в її ряди.

Однак, розчарувавшись в діяльності незаконних збройних формувань, сарненчанин передумав, та в жовтні минулого року щиросердно зізнався у вчиненому працівникам Служби безпеки України. Згідно із законодавством України, особа, яка добровільно повідомила правоохоронцям про терористичну діяльність і сприяла її припиненню або розкриттю злочинів, звільняється від кримінальної відповідальності.

Враховуючи вказаний факт, прокуратура Рівненської області скерувала до суду клопотання про звільнення молодика від кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, раніше у Рівному СБУ викрила агента російських спецслужб.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень