На Рівненщині та Хмельниччині вилучили майже 300 кг бурштину

СБУ працює у рамках уже відкритого кримінального провадження

Бурштинова Рівненщина знову прогриміла на всю Україну. Правоохоронці вилучили 290 кг бурштину та обладнання для його обробки в Рівненській і Хмельницькій областях. Деталі розповідає керівник прес-служби Рівненської обласної прокуратури Людмила Суржук:

 За результатами проведення погоджених Рівненською прокуратурою та санкціонованих судом обшуків співробітники Служби безпеки України вилучили за місцем тимчасового проживання шести громадян у Рівненській і Хмельницькій областях близько 150 кг бурштину, а також 35 верстатів для роботи з обробки сонячного каменю. Ще 140 кг бурштину вилучено при обшуку автомобіля, водій якого намагався виїхати за межі міста Рівного. Слідчі дії тривають, - Людмила Суржук.

Нагадаємо, що розслідування проводиться в рамках кримінального провадження, що розслідується органами СБУ за ст.1 ст. 198 (придбання або збут майна, добутого злочинним шляхом). 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень