«А вас, из СБУ, я попрошу остаться!»

Керівника СБУ у Рівненській області викликають на розмову

Журналісти Рівного прагнуть відкритої розмови з Василем Бедрієм – начальником управління СБУ у Рівненській області. Полковник Бедрій сам родом із Хуста, служив в АТО, а з 10-го серпня 2015 р. очолює СБУ на Рівненщині.

Ідею поспілкуватися з ним висунув журналіст і представник ГО «Антикорупційний моніторинг» Юрій Дюг. Його почин підтримали журналісти, які представляють більшість ЗМІ Рівного.

 

Журналісти запрошують начальника управління СБУ в Рівненській області на побачення. Журналісти провідних рівненських вида...

Posted by Юрій Дюг on 28 листопад 2015 р.

Чи погодиться Василь Бедрій на розмову?

Василь Бедрій

Це складне запитання, бо загалом сила СБУ та всіх інших «секретних відомств» таких як ЦРУ, Моссад, ФБР та МІ-6 ґрунтується на таємності. На тому, що про їх реальну роботу нікому нічого невідомо.

Звідси виникає типова серед звичайних людей міфологізація роботи цих служб. Приписування їм якоїсь надзвичайної сили та могутності. Насправді ж це достатньо бюрократичні структури з величезною масою непотрібної писанини, яка й забирає більшість їхнього часу. Проте не весь.

Наприклад, якби розмова з полковником Бедрієм відбулася, то редакція «Радіо Трек» воліла б почути відповіді на наступні запитання:

  • Чи правда, що видобуток бурштину на Рівненщині «кришує» частково Міліція, частково Прокуратура, а частково – СБУ?
  • У ніч з 25-го на 26-е листопада з Рівненського обласного управління міліції викрали 80 тисяч доларів і 136 кілограм бурштину. Чи правда, що цю крадіжку здійснило СБУ?... Чи це справа рук самої міліції?
  • Коли взагалі у нас, на Рівненщині, припиниться бурштинова вакханалія?... Що з цього приводу думає новоспечений керівник таємної служби?

 

Враховуючи, що Василь Бедрій лише нещодавно очолив Службу і фізично не міг мати відношення до вказаних проблемних питань, ми припускаємо, що він цілком здатен погодитися на відкриту розмову із журналістами Рівненщини.

Що з того вийде – побачимо, але свої запитання (деякі) ми вже озвучили.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень