На Рівненщині скаржаться на завищену плату за проїзд у маршрутках

Зокрема скарги знову стосуються Здолбунівського напрямку

Проблему порушила мешканка села Кунин Здолбунівського району Ольга Підлужна: 

Коли ще ніде перевізники не піднімали цін, на мізоцькому напрямку не дрімали, і з 7 грн (2013 рік) плата за проїзд зросла до 11, потім до 16, тепер до 19 грн. Це про доїзд з Рівного до Кунина. Люди, які живуть ще далі за Кунин, платять і 25 грн, і більше. Це з'їздив в область, як Бог зна куди.

Оскільки за результатами переговорів з перевізниками Рівненська облдержадміністрація домовилася: на міжміських маршрутах тариф має бути встановлений у межах 60 копійок за пасажиро-кілометр, Ольга Підлужна зауважує:

відстань з Рівного до Кунина - 28 км - то ціна повинна бути далеко не 19 грн, а 16.80.

Ольга Підлужна додає:

До речі, перевізники беруть завищену плату і за проїзд від Рівного до Дерманя у Здолбунівському районі - 35 гривень. Хоча за розрахунками, якщо 60 копійок помножити на 40 кілометрів, то мало б бути лише 24 гривні. І від села Кунин до селища Мізоч плата за проїзд - 5 гривень, хоча відстань між цими населеними пунктами усього 4 кілометри, тож мало б бути лише 2,40 грн. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень