Мераю Кері звинувачують у сексуальних домаганнях

Черговий скандал

Не встигли всі оговтатися від гучних звинувачень у сексуальних домаганнях Гарві Вайнштейна та Кевіна Спейсі, як світ шоу-бізнесу знову трусить.

Колишній охоронець співчаки Майкл Анеллі заявив, що Кері ображала його, називаючи нацистом, скінхедом і членом ку-клукс-клану. Він також заявив, що одного разу під час відпочинку співачки в Кабо-Сан-Лукасі в Мексиці вона зустріла його в прозорому вбранні, умовляючи залишитися з нею в номері, після того як він доніс її багаж. Анеллі вже підготував судовий позов, в якому назвав поведінку співачки «сексуальними діями напоказ». Представники зірки готові виплатити колишньому охоронцеві Кері певну суму як компенсацію, але він сказав, що ця пропозиція його не задовольняє.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень