Кевін Спейсі зробив камінг-аут

Він відверто розповів про свою сексуальну орієнтацію

2017 рік запам'ятається гучною низкою зізнань зірок, спровокованою скандалом навколо Гарві Вайнштейна. Кілька годин тому «хід конем» зробив Кевін Спейсі, якого звинуватив у домаганнях актор Ентоні Репп: в своєму Twitter Спейсі не тільки вибачився перед Реппом, але і оголосив про те, що «вибирає життя гея».

Все почалося з того, що 46-річний Репп, який переважно грає в театрі та в серіалах, в інтерв'ю Buzzfeed згадав про інцидент, що стався 31 рік тому. Як розповів актор, тоді ще 26-річний Кевін Спейсі запросив 14-річного Реппа та його приятеля в нічний клуб, провів у VIP-зону, потім запросив до себе додому і дозволив собі певні сексуальні аванси на адресу Ентоні.

На публікацію цієї історії Кевін Спейсі відреагував оперативно - кілька годин тому в його Twitter з'явилася така заява:

Я поважаю і захоплююся Ентоні Реппом як актором. Почувши його історію, я жахнувся. Я щиро не пам'ятаю про цей інцидент, це сталося понад 30 років тому. Але якщо я дійсно поводився так, як він описує, я змушений щиро вибачитися за абсолютно неналежну п'яну поведінку, і мені дуже шкода, що він змушений був жити з цими почуттями всі ці роки.

 

Ця історія надихнула мене на обговорення інших аспектів мого життя. Я знаю, що про мене ходять чутки, почасти спровоковані тим, що я намагаюся захищати своє приватне життя. Як знають близькі мені люди, у мене були стосунки і з чоловіками, і з жінками. Я любив чоловіків, зустрічався з чоловіками, і тепер я вибираю життя гея. Я хочу жити чесно і відкрито, і це починається з аналізу моєї власної поведінки.

До речі, все це відкрите переведення стрілок на свою, начебто, орієнтацуію дехто розглядає як спробу Кейвіна відвернути увагу від того факту, що у 1986-му році він

Споював і спокушав неповнолітнього

Та й ще   при свідкові.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень