Майже чверть рівнян мають право на безкоштовний проїзд

Проте, пільги відмінила держава

Майже 60 тисяч рівнян мають право на пільговий проїзд. Серед них, переважно, діти з багатодітних сімей, інваліди та пенсіонери. Нагадаємо, з 1 червня Законом України скасовано пільги на безкоштовний проїзд у транспорті для п’ятьох категорій, зокрема для учасників війни, дітей війни та ветеранів праці. До цього пільгових категорій в законодавстві було понад 40.

Нагадаємо, ще торік держава компенсовувала тролейбусному управлінню кошти за проїзд пільговиків. За 2015 рік з держбюджету перерахували 14,5 млн субвенцій, втім, ще залишився мільйон боргу.

Нагадаємо, міський голова Рівного пообіцяв, що в Рівному пільговий проїзд не відмінять, зокрема і знижку на проїзд у тролейбусах школярам та студентам. На це з міського бюджету надали 16 мільйонів.

Нагадаємо, саме через тиск держави на міський бюджет Володимир Хомко збирався у столицю на мітинг.

Втім, за словами начальника міського управління транспорту і зв’язку, це 22 гривні на одного пільговика, за які він може 7 разів проїхати у маршрутці та 14  - у тролейбусі.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень