Мають крупні плоди та ростуть до гігантських розмірів: ТОП-7 ідеальних сортів помідорів

Перелік

Волове серце

Назву сорт отримав за великі плоди характерної форми. В середньому один такий помідор важить 250-300 грамів, але може досягати ваги і 500-900 грамів, якщо вирощувати овоч у теплиці. Найкраще споживати «Волове серце» у свіжому вигляді.

Алсу

Плоди цього сорту дозрівають рано, а кущі відрізняються морозостійкістю, тому їх можна не тримати довго у розсаді чи в теплиці. Середня вага одного томату цього сорту становить 300 грамів, хоча деякі досягають і 800 грамів. Сорт добре підійде для консервації та виготовлення соку.

Кардинал

Соковиті томати цього сорту виростають до 900 грамів, а часом важать і по кілограму. Ростуть вони на високих кущах, які потребують опори. Плоди виходять соковитими й м’ясистими – ідеальний варіант для консервації у вигляді соку.

Джина

Відверто гігантськими ці помідори не назвеш, хоча їхня середня вага все ж складає 300-350 грамів. Зате «Джина» невибаглива у догляді й підійде навіть городникам-початківцям. Споживати ці помідори найкраще свіжими.

Рожевий гігант

Цей сорт зазвичай вирощують у плівкових теплицях. Його плоди дозрівають рано і важать до 600-700 грамів (200-400 грамів у середньому). Такі томати ростуть китицями, тому, щоби кущі не обламались під вагою овочів, під час цвітіння рекомендують залишати на гілці не більше 3 квіток.

Хурма

Сорт вважається великоплодним, хоча середня вага одного помідора становить приблизно 250-300 грамів. Плоди «Хурми» особливо багаті на бета-каротин, тому найбільшу користь принесуть при споживанні у свіжому вигляді.

Ведмежа лапа

Ці томати можуть виростати до 800 грамів вагою, тому кущі потребують пасинкування та підв’язування. Солодкий смак плодів добре підходить для салатів та виготовлення соків.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень