Майклу Джордану – 60! Він писав листа в Україну, а зараз подарував хворим дітям $10 000 000

Благодійністю легенда баскетболу займається давно

Легендарний американський баскетболіст Майкл Джордан сьогодні, 17 лютого, святкує свої 60 років. З нагоди свого ювілею він зробив рекордну пожертву – $10 млн благодійній організації Make-A-Wish Foundation.

Я вже 34 роки працюю з цим фондом. Для мене це честь – допомагати дарувати усмішку та щастя стільком дітям, – каже Джордан.

Make-A-Wish Foundation — це міжнародний благодійний фонд, який допомагає виконувати бажання смертельно хворим дітям. 

Так, у 2017 році Майкл Джордан надіслав подарунки своєму українському фанату Денису Кулішу, хворому на муковісцидоз. Спортсмен ще й написав зворушливий лист:

Дорогий Денисе, мені передали, що ти фанат баскетболу, що ти самостійно тренуєшся і мрієш колись грати за професійну команду. Ти, можливо, цього не усвідомлюєш, але твоя рішучість у досягненні мети, попри серйозні фізичні труднощі, надихає всіх нас. Я хочу звернутися до тебе зі словами підтримки: йди вперед, не зупиняйся!

Денис Куліш з листом від свого кумира

Нагадаємо, у квітні на екрани вийде фільм про співпрацю NIKE з Майклом Джорданом.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень