Бен Аффлек і Метт Деймон возз’єдналися у фільмі «AIR» про культові кросівки NIKE

Кіно про те, як починалася легенда...

На шляху до нового «Оскара»?

Фільм про співпрацю NIKE з легендою баскетболу Майклом Джорданом вийде на екрани вже у квітні. Спортивний байопік «AIR» розкаже про одну з найважливіших подій в історії спортивного бренду.

Сюжет розвивається у 80-х роках, коли NIKE намагалася підписати контракт з Майклом Джорданом. У центрі історії – Сонні Ваккаро, найвідоміший в NIKE менеджер зі спортивного маркетингу. Його зіграв Метт Деймон. Важлива роль дісталася й Бену Аффлеку – мільярдера та співзасновника NIKE Філа Найта.

Аффлек і Деймон, які дружать ще зі школи, не вперше працюють разом. Вони навіть отримали «Оскара» за сценарій до фільму «Розумник Вілл Гантінґ» (1997), в якому обоє ж і знялися. Для фільму «AIR» Деймон і Аффлек знову разом написали сценарій, а Бен ще й зайняв режисерське крісло.

Що ж до самого Майкла Джордана, то такого персонажа у картині не буде, однак він «буде незримо присутнім там як масштабна міфічна фігура». А от матір баскетболіста, яка відіграла велику роль у підписанні контракту з NIKE, у фільмі зіграла Віола Девіс.

Нагадаємо, перші кросівки Air Jordan надійшли у продаж у 1985 році. В NIKE сподівалися заробити на цьому $3 млн за 4 роки.

Однак… сума прибутку склала аж $130 млн!

А за останні 5 років бренд Air Jordan приніс компанії NIKE вже не мільйони – мільярди доларів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень