Матері-тирани: 4 жіночі імені, власниці яких схильні до жорстокості

Імена визначають характер та вдачу людини

Власниці деяких імен стають жорсткими та деспотичними матерями, часто схильними до тиранії у стосунках із дітьми.

Анжеліка

Ставши матір'ю, ця жінка відчуває гостру потребу взяти під контроль весь світ. Стосовно дитини вона сувора та авторитарна, не дає свободи навіть у дрібницях. Анжеліка думає, що таким чином захищає та допомагає малюкові, але насправді жорстко тиранить його.

Мая

Мая практикує у відносинах з дитиною стиль «начальник-підлеглий». Вона не балує його, готуючи до суворих реалій життя та емоційно реагує на найменші промахи свого чада. У результаті в дитині поселяється страх помилок, що сковує.

Клавдія

Ця жінка - мрійниця, яка прагне виростити ідеальну людину. Вона, не зважаючи на бажання і здібності малюка, водить його на безліч гуртків і карає за оцінки. Клавдія вірить, що так готує свою дитину до життєвих труднощів.

Фаїна

Мама з таким ім'ям - справжнє покарання, вона не спускає дитині навіть найменших промахів, не дає їй отримувати необхідний для розвитку досвід, адже він неможливий без помилок та падінь. Фаїна тиранить не лише дітей, а й чоловіка.

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень