Не Стефанія: Назвали, яке ім’я для дівчинки на Рівненщині найпопулярніше у 2022 році

Смаки батьків змінилися

З початку року на Рівненщині народилося 8625 немовлят. Найбільше діток зареєстрували у Рівненському – 2455, Сарненському – 981 та Березнівському – 633 відділах ДРАЦС, повідомляють в облдержадміністрації.

Попри шалену популярність пісні «Стефанія», яка принесла Україні перемогу на «Євробаченні» так своїх донечок називають одиниці. Найпопулярнішими іменами для дівчаток у 2022 році є:

Аліна, Емілія, Софія, Вікторія, Мілана та Поліна.

Хлопчиків найчастіше називали:

Матвій, Орест, Назар, Макар, Ярослав, Артем, Даниїл, Марк.

Також батьки обирали для діток і рідкісні імена. Так, серед новонароджених дівчаток є Ясміна, Мішель, Аріна, Вірсавія, Кіра, Суламіта, Іларія, Амалія, Жасмін, Інеса, Розалія, Азалія, Фріда, Хлоя, Астель, Адель-Луна.

Серед хлопчиків – Ізмаїл, Єфрем, Самуїл, Дем’ян, Едуард, Влас, Самір, Ігнат, Захар, Дамір, Еней, Еммануїл, Аарон, Северин.  

Нагадаємо, раніше близько 10 років лідерство серед імен дівчаток тримали Анна і Анастасія, а серед хлопчиків — Артем і Матвій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень