Щастить, та не в лотереї: 7 імен, які все життя супроводжує удача

Їм таланить буквально у всьому і завжди

Астрологи вже давно помітили ‒ ім'я людини відбивається на її долі. І воно здатне приносити удачу. «Зоряні» експерти назвали 7 жіночих імен, власниць яких усе життя супроводжує везіння.

Софія

Соні зазвичай дуже задумливі, мовчазні, розважливі та спокійні. Тому-то й рідко роблять необачні вчинки. Відповідно, їхній крижаний спокій вселяє впевненість у світле майбутнє. Дуже часто пані Фортуна сама приходить у дім до Софії.

Марія

Ці дівчата добрі й веселі. Усе в житті їм дається легко, а якщо це й не зовсім так ‒ Марійка не буде ятрити свою душу якимись там негараздами ‒ все швидко забудеться і ця дівчина піде далі підкорювати нові вершини. За цей спокійний і добрий норов життя дарує Марії набагато більше везіння, ніж іншим.

Анастасія

У Настунь досить буйний характер, але вони відмінно сходяться з людьми і вкрай добре пристосовуються до будь-якої життєвої ситуації (причому не втрачаючи оптимізму). Відповідно, така віра в краще дуже часто роблять житло Анастасій улюбленим місцем пані Фортуни (з якого та йде дуже рідко).

Дарина

Ці дівчата дуже стійкі духом. І відвагу проявляють практично в будь-яких життєвих обставинах. Але ж, як говорили стародавні римляни, Фортуна обожнює сміливих! Однак дуже часто за удачу Даринкам доводиться поборотися ‒ без бою вона їм рідко дається.

Ганна

В характері Ганнусь зазвичай вистачає наполегливості, працьовитості, вдумливості й терпіння. Їм властива постійна праця над собою. І все це, нехай і не в один момент, але приносить свої результати.

Єлизавета

Це ім'я часто дають дівчатам, які можуть зловити удачу за хвіст і за одну мить змінити долю ‒ свою і своїх близьких. Зазвичай всі навколо добре відчувають це, тягнучись до Лізи, наче до сонечка у прохолодний день.

Вікторія

Для дівчат з ім'ям Переможниці досить часто все в житті виходить якнайкраще. А невдачі, якщо вони й бувають, Вікою долаються легко і з посмішкою. Ось і виходить, що їхній життєвий настрій не тільки привертає удачу, але й прекрасно утримує її біля дівчини протягом усього життя.

Зауважимо!

Цей матеріал має суто ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень