Військові скаржаться, що їм на Рівненщині не зупиняються маршрутки

Адже водії не хочуть безплатно везти учасників бойових дій, оскільки їм не компенсують їх перевезення

Зупинка біля Рівненського військового полігону

Цю проблему у соцмережі Фейсбук порушив військовий з Рівного Віктор Шубец, якому довелося добиратися з обласного центру до Рівненського військового полігону біля селя Нова Любомирка і назад:

Віктор Шубец 27 січня · Маршрут Рівне - Нова Любомирка. Квиток через касу з автостанції Чайка за посвідченням учасника бойових дій - 2 гривні. Зворотній напрямок - година очікувань на зупинці.

 

За цей час багато роздумував, чому ж вісім маршруток, які проїхали повз мене не зупиняються. Стати пасажиром вдалося тільки після того, як поруч зі мною з'явилися декілька цивільних без пільг на перевезення...

 

На моє питання до водія "скільки з мене?", відповідь "ніскільки", бо він взяв мене, зважаючи, що за всі сидячі місця вже й так заплачено...

Втім, виявляється, що ця ситуація - не поодинока. Водії маршруток не зупиняються й іншим військовим.

Ось, що вони написали під словами Віктора Шубеца:

Thieri Newman Ага, знайома ситуація. Перевізники не зупиняються, бо зупиняють в більшості випадків з посвіченням УБД

Таня Камерістова Це добре, що ще не було морозу. А то так можна і годинку подихати свіжим повітрям, і ні жоден не зупиниться, добре усвідомлюючи, що на зупинці стоять дівчата в однострої! Вітю, чому Ти дивуєшся?! Ми ж в країні, де іде війна, і де усі докладають максимуму зусиль для нашої ПЕРЕМОГИ!!!!

Сергей Клебан У вечірній час зі служби доїхати маршруткою неможливо.

Юрій Кульпа Було добирався на Чайку з цієї зупинки, чекати довелось недовго, хоча заплатити 10 грн. довелось. Не шкода тих грошей за проїзд, але якось ніяково було чути при вході: "З вас 10-ка".

Юрий Цымбалюк Треба не чекати від бариг подачок у вигляді пільгового проїзду, а вимагати достойне грошове забезпечення. Землю усі УБД-шніки отримали? Отож, тоді чекайти і далі обурюйтесь в соцмережах.

Ігор Батинчук А коли найближчі збори для резервістів? Я думаю, що список водіїв на цьому напрямку знайти можна, далі підключить військомати. Питання уже піднімалося на нараді з перевізниками, але мабуть не дуже аргументовано.

Roma Krasnolyba Мужики, я вам ось що скажу, возіть із собою гражданку і тоді все ок, провірений метод, бо мене ці взгляди теж зайо.......ть, ставлення, як до скотини...

А ось, як нам прокоментували ці скарги в облдержадміністрації та управління Укртрансбезпеки. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень