Пільговиків з маршруток знову виганятимуть: у Рівного зросли витрати на їх перевезення

Причина цього - те, що кількість пільгових категорій, які мають право на безплатний проїзд у громадському транспорті, збільшилася

Фото з сайту "Високий замок"

І цього року, щоб компенсувати їм проїзд у тролейбусах і маршрутках, Рівному треба витратити загалом 92 мільйони гривень.

Детальніше розповідає міський голова Рівного Володимир Хомко:

Збільшилась кількість людей, які їздять безкоштовно. І торік ми заплатили 32 мільйони. Це тільки за тролейбуси. Автобусникам не платимо взагалі нічого.  

 

У цьому році мені подали розрахунок: щоб всі пільгові перевезення в місті Рівному закрити – треба 92 мільйони гривень. Це можна уявити, щоб 92 мільйони віддати?

 

Хоча у Конституції чорним по білому написано, що це – функція держави. Як може бути, що в Конституції написано, що це – функція держави, а в Бюджетному кодексі написано, що можуть платити й міста? Де є ще така держава в світі, щоб якийсь підзаконний акт не відповідав Конституції?

Володимир Хомко, зважаючи на вище зазначену ситуацію, каже, що розуміє, чому перевізники нерідко відмовляються возити пільговиків. Адже й цього року їм проїзд пільговиків з бюджету міста не відшкодовуватимуть.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень