«Спосіб змусити маршрутки зупинятися військовим є», - Укртрансбезпека і влада Рівненщини

Перевізників обіцяють проконтролювати

Адже військові скаржилися, що водії маршруток не зупиняються їм, зокрема на зупинці біля військового полігону. Адже не хочуть безплатно везти учасників бойових дій.

Керівник обласного управління Укртрансбезпеки Микола Коваленко пояснив, що на зупинці має бути розміщена інформація про автобуси, які зобов’язані на ній зупинятися, згідно з розкладом руху. Якщо такої інформації нема, він радить звернутися до свого військового командира:

Порадьте їм через свого командира звернутися до замовника перевезень (це управління інфраструктури і промисловості ОДА), щоби вони надали інформацію, які автобусні маршрути мають зупинку на цій ділянці автодороги.

Також Микола Коваленко каже, що завжди штрафує перевізників, які відмовляються безплатно везти учасника бойових дій:

Я б, будучи водієм, військовому зупинився. Адже коли стоїть військовий, ти знаєш, що тут полігон і тут готують людей не для відпочинку на Багамах, а для того, щоб обороняти державу.

 

І завжди застосовую штрафні санкції до перевізників, які не беруть безкоштовно учасників бойових дій, АТО та інвалідів війни. Нагадаю про це на нараді перевізникам.

А начальник обласного управління інфраструктури і промисловості Федір Мисюра пообіцяв:

Наскільки знаю, там, біля полігону, зупинка є споконвік. Не вперше постає це питання і вже порушували його на зустрічах з перевізниками. Запрошували представників спілки учасників бойових дій. Тоді ситуація трохи владналася. А зараз, я так розумію, знову є прецеденти, коли водії не зупиняються.

 

Я думаю, що ми разом з Укрттрансбезпекою виїдемо на місце і просто проведемо рейдову перевірку, щоб зафіксувати тих, хто не зупинився. 

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень