«Мальчик в трусиках»: Пригожин у Білорусі показався в «негліже» і порвав мережу (ФОТО)

В соцмережах регочуть і кличуть Шойгу та Герасимова

Тепер, коли присутність ватажка ПВК «Вагнера» Євгена Пригожина, який організував провальний «похід на Москву», в публічному просторі обмежена, його доля залишається туманною, а про його місцеперебування ходять легенди.

На цьому тлі вранці 14 липня в російських провоєнних Telegram-каналах спливло фото схожої на Пригожина людини, що сидить на ліжку в наметі в одній футболці та спідній білизні. 

Фото поспішили поширити з припущеннями, що воно актуальне і було зроблено в таборі «вагнерівців» під Осиповичами в Білорусі, куди ватажок найманців, як повідомлялося, втік після заколоту.

У цьому незабаром засумнівалися: російські джерела почали стверджувати, що знімок з'явився в одному з чатів, і в метаданих оригінального фото датою зйомки зазначено 7:24 ранку 12 червня (у пізній версії повідомлення – 12 липня).

Проєкт «Беларускі Гаюн» зазначає, що борт Пригожина втретє за останній час прилетів до Білорусі напередодні передбачуваної дати зйомки – 11 липня. 

— Іншими словами, якщо це фото дійсно було зроблено 12.07 в 7:24, то це цілком підтверджує, що Євген Пригожин прилетів в Мачулищі ввечері 11 липня, на вертольоті був доставлений до наметового табору в с. Ціль, там переночував і полетів з Мачулищів наступного дня.

 

Про те, що Пригожин провів інспекцію наметового табору, ми припускали ще кілька днів тому, і в закритій доповіді поділилися даними з партнерами, – зазначає проєкт.

У «БГ» акцентують, що обстановка в наметі схожа на ту, яку можна було побачити на інших фото з наметового табору під Осиповичами – таке ж покриття на підлозі, такий самий білий намет.

Непрезентабельне фото ватажка тисяч найманців, які беруть участь у кривавій війні проти України, викликало бурхливу реакцію в соцмережах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень