Пригожина й путіна можуть вбити: Експерт зробив прогноз

Таку операцію можуть провести спецслужби

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Ексголова Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії Микола Маломуж розповів, що зараз вбити російського лідера володимира путіна неможливо. Проблема у дуже сильній системі безпеки диктатора.

Для його вбивства треба залучити агентуру в росії або близьке оточення політика. Ця операція буде непростим завданням навіть для американських та європейських спецслужб. Однак оточення путіна може допомогти це зробити, щоб отримати поблажливість від Заходу.

Поки ці люди не можуть розпочати будь-які дії в цьому напрямку, оскільки вони перебувають під контролем спецслужб рф. Коли ж система безпеки, зокрема й путіна, почне руйнуватися внаслідок успішних дій ЗСУ на фронті, то оточення президента росії може вибрати ліквідацію путіна, як свою головну мету.

 

Я думаю, Захід погодиться з їхньою пропозицією, що так вони врятують світ від ядерної війни й так вони зможуть домовитися із західними країнами, – каже Микола Маломуж.

Разом з тим він додав, що операція з ліквідації очільника ПВК «Вагнера» Євгена Пригожина на сьогодні має набагато більше шансів на успіх. Її можуть провести навіть спецслужби України. До того ж фізичне знищення Пригожина не призведе до суперечностей із Заходом, адже він – терорист.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень