«Всі наші командувачі знають, що робити»: Що каже Зеленський про переворот на росії

Президент України прокоментував бойові дії між бійцями «Вагнера» та армією рф

Президент України Володимир Зеленський прокоментував події на росії. Подаємо текст заяви, опублікований у телеграм-каналі Зеленського:

Кожен, хто обирає шлях зла, – руйнує сам себе. Посилає колони військових знищувати життя іншої країни – та не може втримати їх від втечі та зради, коли життя чинить опір. Тероризує ракетами, а коли їх збивають – принижується, щоб дали «Шахеди». Зневажає людей та кидає на війну сотні тисяч – щоб врешті забарикадуватись у Московській області від тих, кого сам озброїв.

Росія довго маскувала пропагандою свою слабкість і дурість свого правління. А тепер хаосу вже стільки, що жодною брехнею його не сховаєш. І все це – одна людина, яка знов і знов лякає 1917 роком, хоча взагалі ні до чого іншого привести не здатна.

Слабкість Росії очевидна. Повномасштабна слабкість. І чим довше Росія триматиме свої війська та найманців на нашій землі, тим більше хаосу, болю і проблем для себе ж потім отримає. Це теж очевидно.

Україна здатна захистити Європу від розповзання російського зла і хаосу.

Зберігаємо нашу міцність, єдність та силу.

Всі наші командувачі, всі наші воїни знають, що робити.

Слава Україні!

Що відбувається в рф

  • Вчора ватажок ПВК «Вагнер» Євгеній Пригожин заявив, що армія росії завдала ракетний удар по тилових таборах найманців.

  • Після цього Пригожин пригрозив, що 25 тисяч найманців «Вагнера» йдуть «відновлювати справедливість». Він додав, що міністр оборони рф Сєргєй Шойгу боягузливо втік із Ростова і «цю тварюку буде зупинено».

  • В соцмережах почали публікувати фото бронетехніки на вулицях Ростова-на-Дону, а на під'їздах до Москви, за даними ЗМІ, облаштовують блокпости.

  • Лідер кремля владімір путін записав звернення. Заколот він назвав «ударом у спину» та заявив, що дії влади росії «будуть жорсткі». У соцмережах повідомляють, що сам путін вилетів із москви.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень