Кадиров промовчати не зможе? «Вагнер» різко відповів на погрози «Ахмата» (ВІДЕО)

Тримаємо кулаки

Очевидно, що один із найкращих сценаріїв для України (щодо завершення Війни) - це початок серйозного внутрішнього протистояння в самій Росії.

У цьому плані достатньо обнадійливою виглядає словесна перепалка між колись великими друзями – «кадирівцями» та «вагнерівцями».

Очевидно, що говорити про наближення прямого зіткнення між ними ще рано, але заяви робляться дедалі гостріші.

 

Хто знає, може це до чогось таки і дійде:

Депутат Держдуми РФ від Чечні Адам Делімханов, вірний підручний одіозного Рамзана Кадирова, вирішив розібратися з ватажком «вагнерівців» Євгеном Пригожиним після того, як той зробив їдку заяву щодо роботи спецпризначенців «Ахмат»:

«Женя, ти не розумієш, чим займається підрозділ «Ахмат»... Якщо тобі щось незрозуміло, ти у будь-який час можеш зв'язатися, позначити місце та час, ми тобі пояснимо. Це раз», - заявив Делімханов.

На цю «пред'яву» кадирівцям відповів нєкто Дмітрій Уткін, який є співзасновником ЧВК «Вагнер», та бойовим реальним командиром угруповання.

Цікаво, що саме він (а не Пригожин) має позивний «Вагнер».

 

Уткін не приховує свого захоплення нацизмом і є підполковником ГУР РФ з великим досвідом бойових дій у Чечні:

Уткін – зараз і колись. Нацист Уткін і є "Вагнер". Найпевніше, що "кувалда" – це теж його винахід

Зазначимо, що, за даними російської журналістки Юлії Латиніної, Пригожин вивів своїх «вагнерівців» з-під Бахмута без санкції з Кремля.

Підрозділи «Ахмату» начебто мають зайти  на звільнені позиції та, нібито, намагалися навіть перешкоджати відведенню найманців ПВК.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень